can you imagine when this race is won?

hejhejhejsan!

måndag.., igen. Helgen har varit fullspäckad då det inte har funnits tid till datorn, goodiewoodie!
här en snabb sammanfattning av de senaste dagarna!

Fredag: Det var skridsko dags med klassen på morgonen.., en del ostadiga fötter och ännu fler som ramlade på den alltför hala och hårda isen. Jag själv då (stolt som en tupp) ramlade inte en enda gång ;]



Kattis på hal is

Sara, Josse o Andréa, skräckblandad förtjusning ;)

stor del av en mkt bra klass på sliriga fötter :) <3

På fredagskvällen hade Rasmus bestämt sig för att ha en klassfest och den blev mer än galen!
skandaler, snack, dans, skratt! mycket som hände innanför de väggarna vill nog vissa ska stanna där ;)
NV1B, vi är alltför bra! <3

dans

en gruppkram?

Erik kan :) .. men inte riktigt den kvällen ;P

Josefine, Andréa o Estelle i en mkt snygg pose ;D
Tacktack för denna kväll!

Lördag:
Vaknade hos Therese, självklart var vi båda pigga o glada (not!) o for iväg till simhallen i högsta fart för att jobba, elr jaah, therese jobba, jag snaskade o läste Twilight (tänk att denna bok är lika bra femte gången som första)
sen åkte jag hem och gick o la mig!! jag förtjänade det! dock ringde Oscar o väckte mig, inte för att jag klagade det allra minsta. snart så e du hemma igen <3
därefter.., så somnade jag igen, haha!
Söndag: lååång promenix.. övningskörning, det gick förbannat grant, sen jobb!
Måndag: skola ofc, iväg o rida, härligt!

Här har vi honom, Eldur! en lite lat, lurvig isis, dock väldigt härlig!


Puss på er människor!

i try to get away but problem follows me

mobilen lever igen.., då den dog i natt! nästa vecka får det nog bli en ordentlig översyn...

jag har ridit idag.., på 2 islandshästar! svinkallt o hur bra o underbart som helst! dock har jag ont i rumpan o jag kommer ha träningsvärk imorn då vi ska åka skridskor på gympan... mmmmhm lucky me! ;)

jag skrev faktiskt ett ordentligt inlägg från början.., det försvann o jag orkar inte skriva om det för det kommer inte bli lika bra! men skit i det! imorn e det fredag o jag ska hem!


oscar jag saknar dig!!


Godnatt people!




i'm the one who is lonely without you

godkväll
detta inlägg kommer antagligen få avsluta min kväll, dock ska jag också ta en dusch


något är fel, jag är ständigt trött.., inte bara på mornarna utan the whole day. Att jag är trött på mornarna när jag inte har fått sova tillräckligt är egentligen inget konstigt..
men dock så hjälpte det mig att Wanja på spanskan var sjuk, TACK! lektionen var inställd o jag kunde gå hem o lägga mig på soffan, med en filt o godis i högsta hugg! o nej, jag köpte aldrig godis! elsa sa jag skulle ta ;]
nu har jag iaf försökt lite på matten, dock så kopplar det inte riktigt...;/ det blir antagligen plugg i helgen..

alltså var det ytterligare en dålig dag.., skallebanken är på max o nu ska jag som sagt ta en dusch o sen krypa till sängs helt ensam som så många andra nätter nu på lite mer än tio veckor...

imorn så blir det hem till Jonas o hans islandshästar :)
sen ska jag också få träffa den omtalade Kim (elsas barnbarn)som är på besök hemma från england.



hemligheten med framgång är att göra vanliga saker ovanligt bra
vad hjälper mot ständig huvudvärk? vatten?, sömn?, tabletter?, frisk luft? Kärlek

goodnight people

where do you go when you're blue



idag är en sånndär dag då jag egentligen vill dra ner hela min värld i min självömkan så det är nog egentligen inte lönt att jag skriver något överhuvudtaget.
så därför blir det bara bilder som gör mig aningen gladare :)
hope you like them

Kakan o jag i somras

Jag o Oscar på 80-talsfest i höstas

min klass som är så sjukt otroligt bra

Jag o Robin som Danny&Sandy på Crazy Day i nian

Ella i somras när vi va ute o gled med bilen ;)


nu ska jag iaf kura ihop mig i min säng, somna och hoppas på att morgondagen blir en bättre dag :)

I love the way your hands reach out and hold me near





det borde finnas en regel för hur många morgonar man får stå ensam vid spegeln och borsta tänder med bara sin halva av en hel. för tomma kvällar borde egentligen inte få existera. det finns en gräns då syret försvinner ur luften. den gången då hans lukt slutade lukta på min kudde. man vet inte hur många timmar man försöker få ihop alla händelser till ett band, inte förrän efteråt. det är som att pärla. det finns en tid då man inte kan leva utan att andas. det har kommit sig så, att jag, på något konstigt vis, lyckas trampa vidare i mina slitna snörskor, utan att egentligen komma någonstans alls. det borde finnas en regel som säger att om man har drömt en dröm tillräckligt många gånger, så ska drömmen inte längre vara en dröm, utan i stället en underbar verklighet .


everybody talk in words

måndag

gick till 12 idag då dansen var inställd, alla blev lika besvikna! istället blev det stan med Therese.., det e nämligen så att vi aldrig slutar samtidigt annars.. Lunch på Espresso House o sen en runda på stan.., men dock så laddar vi just nu inför shopping i Göteborg som kommer att gå av stapeln måndag vecka 15 . Wihoo! :D

sen träffade jag Elsa o beställde tid för ansiktbehandling :), sen dags för fika med henne, sen hem i solskenet..
Solen gör att man sätter på sig mindre kläder, vilket i sin tur gör att man antagligen kommer att bli sjuk..

Ikväll har jag spenderat tid me Elsa, läst kemi (eftersom det är bättre att lägga tid på det nu istället för när jag har bättre saker för mig), samt samtalat med en mkt saknad Emma <3

förövrigt har jag skallebank till 100 o snart så tror jag att det är dags att krypa till säng med kemiboken närmast hjärtat.., herregud, ska det bli kemist av mig ändå?;O
 PÖSSPÅREJ!


a wilderness locked in a cage

Godkväll .

söndag e en sånn dag som bara är för att vara. Den är egentligen till för att plugga enligt mig.. men eftersom jag är expert på att säga "inte nu, sen..", så blev det aldrig av..

Fredag: Hemma kväll hos Robin
Lördag: Släktkalas för pappa
Söndag: Promenad o övningskörning (ingen kommentar)

Sen ett stort Grattis till Elsa som fyller år idag! :D




Oscar, jag saknar dig så otroligt mycket .
det har gått sjuttiotre dagar . .



Two 'o clock and I wish that I was sleeping
You're in my head like a song on the radio
All I know is that I got to get next to you
Yeah I got to get next to you
Sitting here turning minutes into hours
To find the nerve just to call you on the telephone
You don't know that I got to get next to you



no one told you when to run



Hjärter dams sista sång - Lars Winnerbäck


det verkar som den här torsdags kvällen aldrig tar slut, det känns som tiden står still. men iofs gör jag inte så mycket för att få den att gå.. klickar runt på datorn, letar skor, letar bikini, letar klänning, letar baggyjeans (även fast jag testade de mest perfekta innan idag..) men vet ni? när man sitter sådär o letar, så inser man helt plötsligt att allt det där som man vill ha, blir en kostnad som inte får plats med min ekonomi.., fast egentligen är jag bara snål. Men jeansen på Levi´s idag, jaaaah, tolka själv!

nu ska jag, för att få klockan att ticka, packa min väska (i'm going home tomorrow, över helgen iaf), sen kan man ju alltid plugga in engelska glosorna, lärarpraktikanten verkar förtjust att se andra plågas!, sen får jag nog ta o plocka undan lite här nere med :)



Nu kan du få mig så lätt - Håkan Hellström


there ain't nobody better for me





har sagt ordet hem, trott det var ett namn
men jag fann det hos dig, i din famn






imorn har jag bestämt att det ska vara sol så som det har varit i tre dagar nu, o då har jag bestämt att jag ska ha min nya vårjacka på mig, för jag gillar den ;)
vet ni att imorn är det fredag.., hm vem vet inte de., alla väntar på något sätt på att veckans dagar ska komma till fredagen..
Imorn, fredag, har det gått tio veckor, det är en makalöst lång tid utan att andas. tänk att vissa människor inte förstår det som jag ser som självklart, obegripligt! Vet ni vad som är bra med att det har gått tio veckor?, jo det e så att det bara är tre veckor kvar o en sådär fyra dagar skulle jag gissa..o det blir bara färre.., jag längtar!!!

Oscar . för jag saknar dig så väldigt mycket och tycker att du är så väldigt, väldigt fin o bra . Erika . 


idag är en såndär dag då jag vill sitta vaken o skriva bort natten med dig hjärtat mitt ♥




i don't like wednesdays, but eventually they just come around



Jag vill ha dig nu, som jag hade dig förut - Melissa Horn

 lång, jobbig dag i skolan, som egentligen inte kändes så jobbig o lång..

idag är jag lycklig eftersom jag nästa vecka förhoppningsvis kommer att få sätta mig på en häst igen, en islandshäst!, det är antagligen det jag är skapt för och det är det jag saknar grymt mkt sen jag slutade i höstas!, kan också vara så att jag saknar min Kaka, men man ska inte gapa efter det omöjliga!

dock så är jag också helt sjukt förbannad på mig sj när jag inte är nöjd med något, inte är nöjd med mig själv, varför är jag jag när jag inte vill?! Hur gör man?


nu ska jag ta en dusch, för det sägs att allt blir bättre av det.., men vet ni? Det blir det inte!

Elegi - Lars Winnerbäck




can't remember what you did



förstå.. 

 

the words of life


Livet är för kort för att vakna upp på morgonen med ånger. Så älska dem människor som behandlar dig rätt, & glöm dem som inte gör det. Och tro på att allt händer av en anledning. Om du får en chans, ta den. Om den ändrar ditt liv låt den. Ingen sa att det skulle vara lätt, de bara lovade att det skulle vara värt det. Det kommer att komma en dag i ditt liv när du inser vem som verkligen är viktig, & vem som inte var och vem som aldrig har varit. Så glöm folk från ditt förflutna, för det finns en anledning till varför de inte klarade sig till din framtid. När vi växer upp, märker vi att även den personen som aldrig någonsin skulle göra dig besviken förmodligen kommer att göra det. Du kommer få ditt hjärta sårat mer än en gång och det blir svårare varje gång. Du kommer såra hjärtan också, så kom ihåg hur det kändes när du var sårad. Du kommer bråka med din bästa vän. Du kommer att gråta för att tiden går för fort, och så småningom kommer du att förlora någon du älskar. Så ta för många bilder, skratta för mycket och älska som om du har aldrig varit sårad, eftersom varje minut då du är arg, sur eller ledsen är sextio sekunder av lycka som du aldrig får tillbaka. Så skratta när du kan, be om ursäkt när du bör och släpp det du inte kan ändra. Kyss passionerat, spela hårt, förlåt snabbt, ta chanser, ge allt och ha ingen ånger.

Var inte rädd att ditt liv ska sluta, var rädd att det aldrig kommer börja
För livet är för kort för att vara allt annat än nöjd.


jag tycker bara att det är en fin text

i fall as hard as i try

Min dagdagdag har vatt pretty much like this:
spanska,
samhäll,
engelska,
DANS!,
utvecklingsamtal (som jag älskade eftersom det ser väldans bra ut för mig även fast där finns en mörk fläck som förstör glansen!)
hem
fikat
skrivit klart mitt repotage
ätit


dagens bästa, enligt mig, var så grymt bra! Jag är gladgladglad!
För övrigt så vill jag påminna alla om att den 28 mars, kl 20.30 så släcker jag, och världen, för klimatet. Släcker du? 
Earth Hour



PÖSSPÅREJ!,
för nu äre english

you make me somebody

hejhejhejhej

jag e hemhemma nu! kvällen verkar bli ensam, vilket jag inte förväntade mig.. resten av da family skulle tydligen på fest.., trevligt för dem! ;|
Ja vad gör man då, ett helt hus för mig själv, vilket var mer än jag visste. Därför blir det nog att ta hand om hästarna först, sen käka ngt, kolla om där e ngt på tv.., annars lägga mig i badkaret med sjuk mkt badskum , undrar om det går att äta kladdkaka samtidigt??;P jag slår undan idéen... xD Jag har iaf köpt gräddkola Brio, som är väldans gott, sen så borde jag faktiskt plugga.., men det blir en senare sysselsättning!
det ligger snö ute, snö o blask! som alla vet så denna vintern gillar vi inte snö, för det är kallt, blött, halt och det har en tendens att ta människor ifrån en!! jaja, livet vänder i april...

.... o sen, jag glömde nästan ! GRATTIS ÅSA O GUTTORM TILL ER LILLA FLICKA!!:D it's amazing!


PÖSSPÅREJ!

happy birthday dear father

Det är den 12 mars, 63 dagar är borta. Det har snöat i Halmstad idag o min far fyller år! G R A T T  I S ! < 3 : D
Jag är trött, jag fryser, jag saknar och jag e något så grymt sockersugen!, som vanligt
Kort dag i skolan, eftersom det står 12.40 på schemat :), blev stan en runda, nytt inköp:) Sen sjukgymnasten, hem o gå o nana, äta o nu e jag ensam, Elsa o hennes Lennart är på Teatern, tror det va nån prima ballerina..

Plugg ikv skulle jag tror, lite algebra skulle ju inte sitta fel..


HurraHurraHurraHurraaaa! 
innan läxor, ska jag ringa o sjunga för min pap :)

everything means nothing, if i ain't got you


det har gått sextiotvå dagar och det är cirka trettiotvå kvar..♥





alla världens ting hade inte haft någon som helst mening utan dig andandes

I thought that I heard you laughing

godkvällen!

nu när jag sitter här i min duschhandduk, e röd om kinderna och tuggar Daim så kommer jag fram till att det blev en bra dag trots att det egentligen borde varit en dålig!

Lång jäkla dag i skolan, äcklig lunch, som vanligt (klaga inte, tänk på barnen i afrika!) nytt projekt, säkerligen trevligt men jag väljer att inte kommentera det in public! men iaf, efter skolan så träffa jag Viktor snabbt på stan sen till Vero Moda o testa jacka, wonderful!,  hem, äta me Elsa o Gittan, sen skulle de på bio o jag på afrodans med Friiida, OMG!, det var skoj! så om min ekonomi talar för det nästa vecka, vilket den antagligen kommer att göra eftersom jag får lön på fredag, så blir det ett kort på TK

För övrigt så längtar jag till sommaren, med allt det innebär!, sommarlov, glass i mängder, klänningar, bad, värme, sommaregn, födelsedag, grillning, solnedgångar! RUBBET!
det är bara 13 veckor kvar till ett mkt efterlängtat LOOOOV! ;*

hmmm, sa nån just plugga unge?!
baomchickabawowchickabaow!

vår mkt blonde katt som jag fångade på bild härom dan
då han knackade på fönstret utifrån från mammas blomlåda
Puss&Kram

i see your face everywere

jag ligger i min säng i halmstad nu. egentligen borde jag befinna mig hemma i min alldeles egna säng, men Viktor erbjöd mig skjuts, så varför inte när jag tjänar lite extra sömn på det? men iofs så hade jag nog varit i säng för en stund sen om jag hade sovit hemma.. det går nog jämt upp! men jag slipper åka buss!:)
annars idag så blev inte matteprovet riktigt som jag hade tänkt mig, men enligt Therese så lät det ju faktiskt smart!;) förresten så får det gå som det går! efter skolan var det hem med bussen, vänta på mamma en stund hos Lindeberg's sen hem o käka o jobba..
för övrigt så saknar jag my beloved one., väldans mkt!♥ och nu ska jag nog för övrigt släcka lampan o drömma sött! 

Godnattgodnatt!


mi jersey nuevo ;]
Bara de tama fåglarna har en längtan. De andra flyger.

i'd walk a 1000 miles if i could just see you

tillbaka i Halmstad efter 3 dagars helg, det gillar vi! hela eftermiddagen har jag, mam o Elin vatt i Halmstad o shoppat o nu e jag hos Elsa igen :)
En större katastrof har inträffat!, jag har glömt mobilen hemma..!! jäkligt klantigt av mig! men jag finns på msn the whole night ofc!
imorgon väntar ett matteprov á la funktioner, vi hurrar högt! -.- Så egentligen borde jag plugga, men man förtjänar en paus ibland! efter detta provet skulle jag tro att det blir att börja gå i genom kemiboken till kursprovet, tidigt jag vet. Men jag e livrädd för detta prov, så de e lika bra att börja med det så fort som möjligt!

det har gått sextio dagar.
sextio dagar sen jag såg in i hans ögon,
sen jag höll hans hand i min,
sen jag kysste hans läppar.
sextio dagar. it sucks!
Oscar älskling, jag saknar dig..♥

i build my world around

Jag sitter o snaskar, inge bra det där! men har man inget annat sött så är godis andra valet ;) Men just nu är det så surt&syrligt i min mun så att mina kinder rodnar !
Jag har börjat paniksakna, Kairos, min Kaka!♥, bara nu precis! han är väldigt, väldigt långt iväg o jag får antagligen aldrig träffa honom igen.., det är sorgligt! jag fick några bilder av Frida nyss, han nya ägare.. Hon e toppen! :) De skulle visst tävla nu i slutet av mars, får hoppas det går bra för dem! Jag minns nästan alla våra tävlingar!, klubbmästerskapet vi vann, Hubertusjakten vi vann, LB;n vi vann, o även en sånndär tävling som Varbergshoppet, då tävlingarna hela helgen gick åt pipan ;) men nu, bara saknar jag honom! o jag hoppas att jag någon gång får tar mig upp till Umeå o hälsa på honom!





Pälskling♥



take a look at me now

Jag hittade en bild., den är mer än 1 år gammal. Haha, jag var verkligen såå lycklig den kvällen, vem kunde hade det bättre än jag då?! ..tänk bara om jag hade vetat om hur allt kunde gå åt helvete då o hur lycklig jag skulle vara lite mer än ett år senare!:)

Faktum e att den kvällen, när bilden togs, slutade i tårar mot bästis axel o med en sömnlös natt .
tänk på det människor, nu säger jag godnatt!

what would you ask if you had just one question?

Godkvällen!

min dag började hur jävla dåligt som helst jaah! Hur började din?;]
Jag försov mig, att ha 10 min på mig är inte det bästa jag vet, även fast det verkade funka! men jag sov i bussen in till halmstad iaf..
Lång dag i skolan, längsta för mig, slutar 20 i 4! ( men snart är det helg!, så låter det varje onsdag eftermiddag/torsdag morgon) Den stora grejen idag var den Internationella Mattetävling på nätet.., problemet var att näst intill alla datorerna kraschade today..;)
Fick även reda på att första delen av spanska nationella börja 21 april, härligt!, speciellt i tanke på att Kemikursprovet är den 30 april, rätt intressant gjort av skolverket...
Efter skolan va det snabbt hem o äta, sen ner till Trafikskolan, kurs i 3h, här snackar vi ont i rumpan! För övrigt så vet jag inte om jag vill ta körkort längre (;o) Liksom.., jag blir stressad av bara tanken! Jag klarar mig ju knappt på cykel. (Även fast jag har klarat mig utan problem de senaste månaderna), sen vill jag inte dö! den video de visade i slutet va inge vidare..,nä fy usch!, det får mig att vilja krypa ner under täcket för att slippa tänka på hur många som dör, på att det faktiskt skulle kunna hända vem som helst, så tänk om det händer nån som står mig nära??:o
Visste ni att omkring 500 personer dör i trafiken varje år!


jajaja, jag vet att jag e nojjig! Jag kommer att ta körkort, även fast jag är ett hopplöst fall.. Fråga min far!, o sen min mor.. o hon har inte ens kört med mig!! ;)
jaja, den dagen den sorgen... det tunga just nu e att ett matteprov väntar nästa tisdag o jag e inte helt haj på det.., såå jaa ni fattar!


xo Eriika

i'm missing you

Halmstad kan inte direkt skryta med frisk luft!!
Bion va faktiskt asbra! där var en del "kryp ner i stolen, hålla för ögon och öron - stunder" men jag fixade det gallant!
men kan erkänna att jag cyklade hem snabbt som faaaan efteråt!

Stieg Larsson's - män som hatar kvinnor

Ikväll har jag osså skrivit på min novell.., nääästan klar! men har imorn på mig osså att få fram ett bra, sorgligt slut!
Nu ska jag gå o säga godnatt till Elsa o sen räkna liite matte innan jag släcker!

Sleep tight!


I need to feel you kissing me
I need to feel you holding me
I need to feel your touch


one, two, three, four!!

hejhejhallå!

back in Halmstad igen!

min måndag började med ett spanska prov som jag fick ett solklart VG på.., jag gjorde mitt bästa faktiskt! sen så va det samhäll o engelska, dans o sen direkt till sjukgymnasten! nu e jag hemma snabbt, ska duscha o äta, sen träffa Therese för att titta Stieg Larssons, Män som hatar kvinnor! :O ärligt talat jaa!, jag är livrädd för denna film, jag kommer antagligen inte kunna sova i natt..-.- men se den ska jag!

Här har ni min för övrigt fullproppade vecka!
Måndag - spanska prov, sjukgymnast + bio.. som sagt
Tisdag - Håla 2h o 20min, som jag ska plugga stenhårt på! Jobba på kvällen!
Onsdag - Lång dag i skolan, första utkastet på novellen ska vara klar, sen handledarkurs på Trafikskolan.. tjoho!
Torsdag - Sjukgymnast dubbelt pass
Fredag - Minifullmäktige i rådhuset + helst bli klara med Ö- projektet

förresten påväg från skolan hittade jag en skiitfin lägenhet jag skulle vilja bo i om jag skulle vilja ha en;)
nu ska jag för övrigt göra mig iordning på ca 20 min :)

RSS 2.0