a dream is a wish that your heart makes'

Hejhejhej!


har skallebank till max efter gymmet..-.-
va hos Rasmus innan o träffade hans hundvalp, shietshietshiet, ni vet att jag fyller år om typ mindre än 4 månader?, kiiseunge elr hundvalp står högt upp på listan!! iaf Atlas va sjukt gullig o hade överbett så det räcker åt alla;)
snart ska jag gå bort till affären o köpa liiiite choklad, för det e gott! sen så e de matten som gäller..
Imorn åker jag hem, wiiiii!, ännu en vecka har gått .




who's laughing now

nu är jag förbannad!, min grafräknare bråkar med mig o ger mig svar som är helt oförståliga.., asså inte att jag e dum, utan bara att det är något fel på den, har jag tappat den för många gånger i golvet tro?? Men imorn så kommer den få sig en rejäl omgång av matte-jonas, elr så kanske jag bara får en dumförklaring.. men vi hoppas på det tidigare förslaget:)
nu kallar snart min säng, rätt tidigt tycker jag.., men mitt sötbegär dödar mig snart så det är nog inte helt fel att gå o lägga sig..
men innan säng, så lite spanska på det!;) Rrroligt sådär en onsdagskväll..!  not...-.-
imorn efter skolan ska jag som sagt till sjukgymnasten, sen ska jag o rasmus gå en runda med hans nya kärlek, golden valpen Atlas, så jäkla gulligt..!


har man inget mer än en hammare, så ser allt ut som en spik'


Godnatt på er!

i just don't want to miss you tonight'

haft en sjukt skoj dag, trots både kemi och spanska !
Va hemma igårkväll, jobb you know..
fick en timmes extra sömn imorse eftersom Sunne skjutsade mig till skolan, mkt snällt, så tack!:)
well.., elr bueno på spanska ;).. toppen dag som sagt, saknas bara en mkt saknad Oscar!

men jag är glad o har ont i smilemusklerna efter att ha skrattat bort hela två lektioner idagen..
Eftermiddan + kvällen ska tillbringas tillsammans med Elsa ofc, undra vad det blir för mat?, sen så ska jag plugga min matte o skriva lite på min svenska novell som jag gillar skarpt!:]
o imorn har jag endast 2 timmars matte o 1 timmes projekt, niiiice! sen sjukgymnast me iofs men wtf!
lalalalaa snart är det helg helg heeeelg! :D

mkt bra en ve ett be!♥


and I'd give up forever to touch you,
cause I know that you feel me somehow .
you're the closest to heaven that I'll ever been

lo echo mucho de menos..


Erika - hon gör ju trots allt så gott hon kan ;}'*

until the sky falls down on me

jag är happy happy happy!
skolan idag igen var såklart lite segt, men måndagar är okej, o träffa klassen var underbart!!:D♥
dansen idag var mer än toppen, även fast jag (precis som mamma säger) har världens sämsta kordinatsystem! MEN.., det är bevisat att det går att träna upp, så nu ska väldigt lilla o smidiga jag, träna in det jag inte kan ;D
efter skolan kom robin hit, senare följde jag med honom ner till Laxbuggarna, hade lovat Frank (vår rektor) o Anna (vår danslärare) att jag skulle kolla upp om vi kunde hyra danslokal, fick ett nummer ordnat o allt sånt, för jag är så förbannat bra idag! fick även kikat på när Robin tränade, jag e iaf impad :P
När jag kom hem hade underbart snälla Elsa gjort färdigt maten, åt, sen ner till mig, och nu till det som har fått mig till detta ypperliga humör!
Sommarjobbet är ordnat, Skogaby Golfrestaurang ännu en sommar o jag älskar det! även fast det är mkt jobb, stressigt ibland o de varma dagarna blir näst intill outhärdliga i köket så e det great! :D Bra lön (i jämförelse med mkt annat), toppen sällskap, trevliga golfare, gratis mat ;) o inga kvällar!! + att jag slipper den otroligt dryga kiosken, där är dessutom en mus som bor där o vi e inte vänner! men iaf, jag är hur nöjd som helst!
men nu ska jag ta ner mig på jorden genom att läsa kemin snabbt..  sen göra övningarna, duscha o sen nana så förbannat gott!

robin o rebecca - 2 mkt dansanta syskon:)
godnatt, sleep tight!:]♥

just dance !

första dagen i skolan.. nästan slut! dans återstår om exakt 23 min, har längtat! rasmus sitter seriöst o skrattar för sig själv vid sin data.., tydligen nån grupp på facebook..;) annsofie, lina o kattis skriver en sammanfattning som egentligen inte ska vara en sammanfattning o förresten skulle den också varit inne innan lovet;P sen ska jag gå hem till Elsa i solskenet, senare kommer Robin o hälsar på, har inte träffat han på hela lovet, förrutom i morse, egentligen e de lite underligt.., men de e ju bara en vecka! något som egentligen är jäkligt märkligt o väääldigt tråkigt är att jag inte har träffat Oscar på 6 veckor och 4 dagar.., blääh! men nu e det dags att byta om skulle jag tro .

höres!



tomorrow brings the sun'

det snöar fortfarande, precis som om vi befinner oss i "hej hej vinterland" it sucks!
jag vill ha sommar, för då kommer det hända en massa underbart bra o roliga saker!!
men nu, som sagt, snö...


i cannot wait to call you'

heej hej! :]

idag blev det att träna inomhus eftersom det har snöat mer eller mindre nästan hela dagen. Det har precis slutat nu tror jag..
Ikv så hände det något så fruktansvärt att Ella fick tag i en synål som låg på soffbordet.. Mamma upptäckte den när Ella skulle äta så låg den under tungan o jag o mamma försökte verkligen få tag på den, samtidigt som Ella vred sig o försökte komma ur våra grepp.. det hela slutade med att hon svalde o nu befinner sig en vass nål i Ellas mage! Efter att ha fått råd av Helsingborgs djursjukhus så består ellas nya diet av konserverad vit sparris, för att det ska kapsa in nålen så att den kan komma ut utan att skada henne., så nu e det bara att vänta o hoppas! men Ella gillar tydligen sparris o mår efter omständigheterna bra, som tur är!
för övrigt ikv så gjorde vi små tacopizzor o jag bakade ihop våfflor till oss osså;) så nu ska jag gå o lägga mig väldigt mätt:P

våffelbakning
godnatt människor!
jag o alma ska nu dra oss till min säng, o jag hoppas för almas skull att hon inte väcker mig kl 6 imorn bitti

if you never try you'll never know

Här kommer mina bilder från gårdagen iaf, Therese har många fler på sin kamera..

rätt mörka bilder dock, men vi hade oerhört trevligt! :D

maybe i'll build my house on your cloud

kvällen var sååå bra! :D Tack så himla mycket tjejer! ♥ Blev vilse endast 2 gånger på hela vägen från halmstad, de e inte fy skam!;) de blev tacos o bad i tunnan + snack om allt det självklara .. Bilder kommer upp imorn, för nu orkar jag inte..
Jag o Alma har gått o lagt oss efter att ha sett den sista halvtimmen på Pirates of caribbean - at world's end med elin o henke.. Nu ska jag läsa i min tjocka skatt Breaking dawn :)

Godnatt'


förresten Mlijii!!, jag kan göra dig stolt genom att upplysa dig om att jag klarade göra en inbakad fläta i luggen på bara andra försöket,  fattar du?! andra försöket! du är en toppen lärare;D

a world of dreams

efter en dag med allt för mycket ingenting + en promenad med Ella, så blev det jobb med grabbarna i Kåphult. för övrigt så har jag nu duschat o ligger min säng under mitt mycket varma täcke, mitt hår ligger blött mot kudden o imorn kommer det se ut som en katastrof utan dess like! jag funderar på att ta handduken om mig o gå o kolla om Alma e inne så att jag kan bära henne hit så att hon sover i min säng i natt, de e helt enkelt bättre så :) Imorn kväll kommer några väldigt bra tjejer från klassen ut hit till mig på landet (iaf i jämförelse med Halmstad) det tycker jag ska bli mkt trevligt!:) nu ska jag leta upp katten min, sen skriva ett långt sms till min älskade i Österrike♥

min mkt fina alma
godnatt folks

what was right I just didn't know that I might'

för vi har snö o jag har ett åtta dagars lov kvar!
 
Jag o Ella igår ute i snön
alla hjärtans dags - kvällen spenderas me mam o pap i soffan, mysigt iofs :) ,
men jag vet precis vem jag skulle vilja vara med idag o ikväll!

sibling♥

har precis kommit hem från HH, nu så har jag nog cyklat minst en mil idag :)
o nu slänger jag in en bild på min mkt snygga sis ;D

attans att du inte ser ut så här till vardags.., o inte bara när du ska på studentfest ;)
fan jag vill med ta studenten!!! ;O

it's not our earth!

hejhejhej!
just nu sitter jag på en 2h o 20min håltimma.. NO LABORATION! :D

Just idag efter att ha sett en större del av An unconvenient truth så är jag freaked out!
vad håller vi människor på med? dödar oss själva? ja typ! kanske inte oss själva men antagligen kommer de flesta av oss sätta barn till världen o då kommer de få leva i den skiten vi orsakar, that's not fair!
som Al Gore sa " what we take for granted might not be here for our children."
ja jag e en naturnörd, jag vet! och jag undrar hur världen ska få befolkningen att röra sig åt samma håll.?

"What gets us into trouble is not what we don't know.
It's what we know for sure that just ain't so."
- Mark Twain 

jaja, bäst att sköta sig själv.. Nu kom Therese o Sara o tjatar om en viss sak som egentligen är hemlig så nu ska jag kasta en vattenflaska på Sara o mula Therese med ett bananskal ;D

on the other hand'

det handlar inte om vad man har, utan vad man gör med det man har'

i don't care if monday's blue

dansen var great idag :) det har återigen snöat, vilket bara kommer att vara slask imorn.., soo booring! jag e sjuk o älskar att gå till skolan med en "tänk om jag svimmar - känsla"! .., elr kanske inte?

- Tisdag, sovmorgon, ingen lab sen HH på kvällen
- Onsdag, ingen spanska på eftermiddan
- Torsdag, går till 11.40 sen sjukgymnast sen hem med pap :)
LOV!



I've been so lucky, i'm the girl with goldenred hair

för vanlijglass o varma hallon står högt upp på må bra-listan :D 
Fredagen tillbringades i Hestra med en väldigt bra skola o hälften av en väldigt väldigt bra klass, det var skratt, skratt o åter skratt, snön va inte min favorit eftersom de va klibbsnö, men det va helt klart bland det bästa på hela veckan :D på kvällen blev det en helt totalmisslyckad fest.., enligt mig.., sängdag på lördag med snack med älskling som fick mig väldigt glad! Jag saknar dig ♥
senare kom emelie o de blev melodifestival o Step Up 2, sen snack halva natten :) Du är mkt brabrabra!!:D♥
idag blev de sova rätt länge sen slö o Wii spelande me mamma, jag vinner jämt!!
eftermiddan spenderades hos Lindeberg, jag fick godis av Bjarne, som kom hem från Stockholm idag, stort + i kanten! :D
nu har mam, pap o jag badat tunna o sängen e snart redo :)

EN VE ETT BE - brabrabrabra!

oo // Erika

good shoes won't save you

godafton!

jag var hos sjukgymnasten idag, jäkla bra hittepå! ryggen e fortfarande härligt sne (negativt men inte så förvånande ), o jag upptäckte muskler som jag egentligen visste att jag hade men som man inte tänker på i första taget. Så jag fick hemövningar, denna gången ska jag göra dem, inte så som det var me fotövningar jag fick när jag stuka foten i höstas. Nästa vecka sätter träningen igång på riktigt :)
jag fick även en övning för nacken eftersom jag tydligen låter nacken/huvudet skjutas fram en aning, erkänn att du tänker samma tanke som jag?, att bilden av en gammal gubbe som skjuter fram huvudet, sådär som Prästen Block gör när han skjuter fram hakan.. xD Så nu ska jag iaf öva, typ trycka tillbaka huvudet så att istället för en ond nacke, kommer jag få tre dubbelhakor ;)
Bjebjebjeb.., imorn ska jag iaf åka skidor with my lovely class! :D jag har lovat Elsa att inte bryta varken ben elr armar (A)
på kvällen så åker jag hem, hemhemhem!! malin följer osså med!:D<3 sen e de bara nästa vecka sen så har jag ett efterlängtat sportlov som endast ska innehålla viiiiiiiila! :]
nu ska jag göra mina övningar, jäkla smidigt att jag kan göra dem liggandes i sängen ;)
Godnatt på er! sleep tight som gittan säger!


// E

my love, i miss you

det ligger snö utanför huset, det har snöat i Halmstad.. lite knäppt o jag e liite trött på kyla -.-
ändå på fredag så ska jag med skolan med 1B inräknat iväg till Hestra, Isaberg o åka skidor! jag ska visa mina skills som inte finns ;) Bara drygt en månad sen jag åkte så jag ska väl inte behöva klanta mig så som jag gjorde sist! xD

oscar jag saknar dig, det är lite drygt nio veckor kvar nu, nio veckor tills jag får träffa dig igen, ca nio veckor tills jag får vara i dina armar igen! jag saknar att få somna bredvid dig och för att sedan vakna med dig jämte mig . Jag saknar att höra din röst, se när du ler o jag saknar hur du blinkar med ditt öga när du driver med mig. Jag saknar kvällarna framför brasan, vill ha tillbaka dem, jag saknar varenda sovmorgon, jag saknar dig, hela dig.., vill inte behöva vänta på att få vara hos dig igen ♥
tiden känns som en evighet utan dig, du är i mina tankar hela tiden'

quitters don't fight, fighters don't quit.

erika har just klarat av sitt första omprov någonsin, hon fick G som fan! :D .. men dock e nils fortfarande säääämst!
så nu gjorde det min dag, förrutom att jag har 3 lektioner kvar o den sista e spanska!

med handen på hjärtat lovar jag mig själv att jag aldrig ska göra ett omprov igen!

i did my best, it wasn't enough'

Hej hej hej !!

igår va en über bra dag! helt seriöst! snabb dag i skolan, sen stan me Therese runt o kolla byxor o de blåste kallabalik!
sen hem så kom Robin hit på fika me mig o Elsa, sen fick jag pluggat lite o sen skrev jag med Oscar på kvällen.., även fast min uppkoppling va psyco så va det helt klart det bästa! saknar dig Oscar!♥

idag e de sugit som fan!, jag e trött, kemin sabbar ALLTING o kemilärare Nils e dum i huvudet för tillfället!!!!!!!!!
så nu ska jag ner me mitt mobila bredband o uppgradera det så att det kanske möjligtvis skulle vilja funka igen, även fast det verkar vilja funka nu.., jag kanske kan vänta tills de dampar igen? sen ska jag begrava mig i kemiböckerna samt äta potatismos o fiskbiff till middag! hjälp mig!!! ett lyckoämne kanske kan vara att gå bort till affären o köpa en stor chokladkaka, men bara kanske.. buhu idag e det synd om mig som bara den!!
men ett plus.. ni vet det där om att dun rycks från levande fåglar? o att jag äger en dunjacka?
idag i Metro stod det att Stadiums egna märke Everest jackor med dun.., det dunet kommer ifrån djur som har plockats döda, ett team har själv varit nere i Kina och kollat upp det! Så nu kan jag bära min jacka med gott samvete igen :)

Erika hatar kemi = sant!

i just wanna hold you'

februari den första!, 1 månad gått, 11 kvar!


idag har jag kommit fram till att morfar är betydligt mycket bättre på att lava ved än vad jag o mamma e, o att han antagligen kommer att klaga nästa gång vi ses ;)


efter en dag tillbringad hos morfar med nollgradigt, svin kall blåst, minikusiner, lasange o semlor + klämda naglar o stora blåmärken på benen så går jag nu o lägger mig!
en söndagskväll blir inte mer än en söndagskväll'
 
jag o minikusin Elvira
kollade Kalla fakta där de visade hur dunet på gäss rycks ifrån dem levande., jag ska aldrig, aldrig köpa varken dunjacka, duntäcke elr något liknande igen..
jag skäms över att jag äger en dunjacka för tillfället o även ett duntäcke, känner ni mig tillräckligt väl så vet ni att jag blir äcklad av tanken på vilken hemsk människa jag e som har bidragit till detta utan min kännedom om de hemska djurplågeriet!!!
efter en nu välförtjänt dusch eftersom hela jag va full av sågspån så åt jag lite digestive o kladdkaka + vindruvor o precis har jag beställt från HM, mmhmhmh, najs najs!! de väntas först v. 15 men ändå:P
nu ska jag packa till Halmstad sen plugga in mina spanska glosor!
Godnatt Godnatt!, nästa vecka kommer gå snabbt!

//Eriika

RSS 2.0