You're amazing just because you are

Det har varit en lång, skön helg som började med en underbar överraskning och ett bråk om lite för mycket sand i byxorna. Det blev första pizzan på väldigt länge och en film som vi redan har sett tillsammans. Det blev två alldeles för långa sovmornar och jag skyller allt på honom som sov bredvid mig :)
det var jobb på fredagen för oss båda, sen lagades phad thai hemma till mamma och pappa. Vi såg en film om en knasig fredag och kvällen avslutades med Jackass 2 som bara innehöll idiotiska idéer och läskiga, äckliga förbaskade ormar. Sen fick jag somna i hans armar.
Lördagen gjorde vi våfflor till frukost som var underbart gott. På kvällen blev det fest med Mlijii vid min sida. Festen var trevlig men väääldigt tråkig. jag var nöjd när jag fick somna med min keareste på natten.
Dagen idag fick vi slava vid lekstugan och måla om o ha oss, mamma bjöd på årets första raberpaj och målandet tog alldeles för lång tid. Sen övningskörde jag så att han fick hämta sin cykel sen åkte vi o lämnade honom. Ikväll ska jag sova ensam.


Han har varit hemma i sexton dagar ♥
Oscar du är allt :}

RSS 2.0