i was waiting on a different story'

idag är jag förlamade från höfterna o neråt, träningsvärk killing me!

idag som alla andra dagar så går mitt lilla liv sin egna väg medans jag står stilla o glor efter det'

jag ska försöka ta mina ömmande ben o dra runt dem på en runda me ella :D

love your haters, they are your biggest fan'

idag vart det att cykla till Kommunrådet för lite utveckling o tips för våra motioner som ska upp i minfullmäktige v. 10 för övrigt!
Nytt projekt på gång, ett överlevnads projekt, tradigt, men de blir nog bra! :)

utöver allt som har med skolan att göra så är jag skitförbannad o arg, det finns en person som jag skulle vilja klösa ögonen ur, men jag pallar helt enkelt inte bråka.., har nån konstig obehaglig smärta i bröstkorgen när jag andas o böjer mig, den vill liksom inte ge med sig o nu ska jag upp på Galgberget med Rasmus o bara gå o gå o gå..o prata av oss!




see you later alligatooor!

don't look at me'

heejhej!
idag var det info om individuella valen, gå runt o ha oss i 3 timmar.. mmmhm, det kändes så väldigt roligt!
slapp iaf kemin :) = jag e nöjd!
iaf så drog vi nog bara runt i 1.5-2 h sen fika jag o therese också o sen satt vi o tjata me de andra i klassen!
Iaf, mina valen inför 2an kommer nog se ut något såhär, btw så behöver bara välja till 400 poäng men jag kommer nog välja till 500-600 ist, iaf här e något som kommer att likna mina val om 2 veckor.

Spanska steg 4, 100 p
Psykologi A, 50 p
Psykologi B, 50 p
sen tror jag det blir..,
dans o gestaltning A, 100 p..,
om den kursen ens blir av

sen inför 3an tror jag det blir (men väldigt osäker!)..
Filosofi A, 50 p
Engelska C, 100 p (kaaanske!!)
Idrott o hälsa B, 100 p

Det blir iaf 550 poäng, hur fan ska jag palla det?

sen funderar jag på att plocka bort kemi B , eftersom det e väldigt få linjer på högskolan som har den som behörighet, o isf ska jag välja till Samhäll B, men jag behöver nog liite hjälp att bestämma detta i think ;)

iaf under denna dagen, på robin o deras idrott, så blev Jonas byxor o även Robins mobil stulna, jag bara måste kommentera detta, faan vilken miss de gjorde med Robins mobil, ta inte illa upp Robin, jag vet att du sitter där o skrattar! ;) men iaf, den jäkla mobilen, jag skulle knappt ge 20-50 spänn för den, faktiskt inte xD men det e ju trots allt abonnemanget som e värt ngt , i know!


för övrigt så tuggar jag tuggummi som aldrig förr, jag börjar få ont i rumpan för jag sitter dåligt o egentligen borde jag plugga liiite kemi till imorn, men jag orkar inte! sen så ska jag komma på nått bra o skriva om på svenskan, en novell, nått bra tips?



dance like no one is watching

jag längtar till sommaren så som varenda unge längtar till sitt lördagsgodis'

everything i do, reminds me of you'

jag sitter o tuggar i mig cashewnötter, det sägs vara nyttigt ? saltet gör så att min tumme och mitt pekfinger nu har torkat lite. Hela tiden sitter jag o torka händerna på mina favorit byxor, dom har varit med om alldeles för mycket! Min tunga o mina läppar smakar salt, det verkar inte släppa direkt. Jag har redan tröttnat på nötterna o även på smaken i munnen. Ska jag gå o smaka salt i munnen hela kvällen ? jag stör mig något otroligt på mig själv eftersom det verkar som att jag har glömt hur Oscars hals luktar på morgonen när jag precis har vaknat, o även smaken av en kyss när vi e ute o går i kylan o istället känner jag lukten/smaken av salt i hela mitt rum. Att det kommer sig att lukten av något så obetydligt som salt sätter sig i näsan på mig så att säga, medans jag inte ens kan minnas den viktigaste doften för mig, sjukt störigt o sorgligt ..'

För övrigt sitter jag o försöker febrilt hitta låtar o texter från Twilight filmen, jag gör framsteg :)
o nu ska jag läsa min Twilight saga ♥


history is made by stupid people, so do something dumb before you die'

tillbaka i halmstad o underbara NV1B. helgen var lugn me huspassning eftersom päronen drog till Frankrike i torsdags, så syrran, hennes Henrik o jag fixa allt :)
i fredags var de tacos o film långt in på sena timmen. lördan så spendera jag kvällen med familjen lindeberg, me tacos återigen o sen king kong, som är läskig! .., och sorglig! sen somnade jag gått på en perfekt pumpad luftmadrass!
väcktes av Rebecca när hon hoppade på golvet ovanför oss, endast för att vi skulle gå upp antagligen.. de blev pannkakor till frukost o senare moulin rouge! mmmhm!
hem, jobbade på kvällen o fick pratat en stund med Oscar en stund efter att han hade slutat jobba, ♥
eftersom vi ha en mycket kort dag i skolan, slutade redan 10 över 12, så gick jag hem med mina väskor, sen ner på cykel till espresso house o åt lunch me therese o mirre, mycket trevligt :) sen gick jag o therese en runda i sportaffärerna.., på fredag får jag äntligen lön + studiebidrag! :D .., inte för att jag e fattig men alltid gott med pengar!
jag har också fått musiken till uppvärmningen på dansen så jag ska även träna in den så att jag kan den tills nästa måndag :)


jag e så trött på alla mail o koder,

jag är sjuk, sjuk så att det gör ont i mig, sjuk så att det känns som någon försöker trycka ihop hjärtat på mig, sjuk så att det känns som att någon försöker vända mig ut o in !

the greatest thing you ever learn is just to love and be loved in return

i'll run to hell and back again

heejsan!

torsdagar innebär som vanligt - kort dag i skolan!
slutade 20 i 12, men satt kvar med therese o gjorde verkligen ingenting, vi kolla kläder på ASOS.com, NELLY.com m.m.. man får faktiskt drömma o om nån vill göra mig glad så finns en lista med önskemål som e redo att delas ut till den som vill ha ! ;)
sen efter för mycket ingenting så cykla jag till stan, köpte nötter, tuggummi + ytte pytte lite godis fast jag inte får! MEN!, jag e bara tjej o vi har faktiskt vissa behov!!, större o mindre.., detta e ett av dom i mitten ;)
att jag sen cyklade som en idiot upp för heela vapnöbacken, som typ lutar 45 grader! + att jag efter att ha snaskat lite, så gick jag upp till galgberget o sprang 3.3 km slingan!! :D sen hem o åt fisk, som e så jäkla nyttigt, sen iväg med cykeln, cykla upp till sjukhuset, va hos morfar 1.5 h sen cykla jag hem igen :) så jag har nog gjort av med en del av de onyttiga, right!?

men nu ska de bli så lite godis som möjligt, i helgen ska jag iaf ut o springa en gång.. de där lilla extra ska snart vara borta o musklerna som försvunnit bör vara på plats så fort som möjligt hoppas jag :)

som sagt, jag e bara en tjej!
så bara lite förlåt ;)



BIG no no .. ;)

When we're grey and old., I've been told, that salvation lets their wings unfold'

idag mot kvällningen så kom min kära mor o hämta mig här hos Elsa, vi skulle hälsa på morfar uppe på sjukhuset, avdelning 81 minsann.., efter att jag hade blivit rånad på 6 spänn för en jäkla banan så tog vi hissen upp! morfar va ute o promenerade me sina kryckor när vi kom, han tyckte det var ett himla besvär med att gå i takt me dem..;) Han delade rum med en annan gubbe och de kom tydligen mycket bra överrens :), dessvärre skulle den andra gubben åka hem imorn medans morfar åker hem på fredag.. De hade båda har gjort en knäoperation, en ny knäled tror jag han pratade om.. Jag o mamma fick titta på hans sår, de va liksom ojojOJ, vad stort sår o vad mycket blod!! :O men sen satt vi där o prata o han sa att de inte gjorde så värst ont, men jag tror inte han riktigt, liksom ett 15-20 cm långt sår o det gör inte så värst ont ? men men, vi fick iaf kollat på handboll med o Sverige vann med jag vet inte hur mycket . Sen så skulle morfar göra knäövningar som han tycker är jobbiga så jag tvinga han liiite, övning ger färdighet som ni vet! :) efter det så blev morfar trött, o jag o mamma skulle hem o äta med Elsa, så vi lät morfar vila ! imorn tar jag nog en tripp upp till honom igen, han behöver sällskap o jag behöver en promenad :)
 Idag har vatt upp o ner, mkt flängande, så därför säger jag här, Godnatt!

//Eriika~*

vad sa du sa du ?!



Jag o Kattis sprang som galningar till kafeterian för hinna innan de stängde + att vi började spanskan just i de ögonblicket.., skitsamma! iaf..., när vi kom i genom centralhallen blev vi stoppade av ett gäng killar som satt vid ett bord...
En av dem fråga mig va klockan vad.., o smålog sådär riktigt jävla äckligt dumt!.., jag försökte verkligen komma på något att säga som kunde sätta dit han.., men långsam som jag e så sa jag bara att den var 20 i..,  ( eftersom spanskan börjar då) han glodde på mig o jag vände mig om o gick.. arg på mig själv för att jag kom alla perfekta svar efteråt!
Men både jag o Kattis hör kommentaren efter oss.. " ey, hon fattade inte poängen, tjejen fattade inte poängen!"

Vilken jävla poäng?? ..förklara!


förresten så slutade spanska filmen riktigt dåligt, så nu e jag arg på den också!!


i can feel you even when i'm all alone

igår va det hej måndag, samma jäkla dag som alla nog för det mesta hatar.., men jag har nyligen infört en ny regel i mitt liv ( en av några ) o det är att jag älskar måndagar!, visst jag e cp trött på morgonen när jag ska dra mig upp halvsex o de e sååå segt att gå från busstationen i regn ensam.., MEN, måndagar är en bekräftelse på att ännu en vecka har gått o att ännu en har börjat, det är viktigt för mig!
för övrigt så jaah, de va en bra måndag, kollade film på spanskan, bra, men obehaglig o grymt läskig o absolut inte bra för mitt välmående.., oscar, de va en av sakerna jag valde mellan när jag skulle berätta om något för dig!, att den filmen skrämmer livet av mig o jag ska se den tydligen ännu värre fortsättningen på onsdag! helt allvarligt, så förföljer den mig överallt! och jag vågade inte kolla på mitt kemiprov igår, idag var jag illa tvungen .. vi började dansen ordentligt igår and I'm lovin' it! Sverige vann mot spanien o e nu antagligen vidare i sin grupp! jag fick prata med min väldigt saknade pojk som smitit till österrike.., mmmmh va jag gillar dig ! charlotte kalla fick jerring priset o ingen är väl antagligen lyckligare än henne! o innan jag gick o la mig så tittade jag på en platta på golvet sen upp i spegeln, helt plötsligt var jag inte helt nöjd med mig sj längre, jag borde nog ta tag i mitt liv?
Jag hoppas någon befriar mig från mardrömmar i natt, om den alltför läskiga filmen! ..och att någon förklarar för mig att jag är bra ändå'

jag ska drömma om en varm strand, en solnedgång, en lila filt och en flaska bluekeld ♥


like the sky would fall down on my head just because i'm not with you

When you try your best but don't succeed .
When you get what you want but not what you need .
When you feel so tired but you can't sleep .


fix you

live like you will die tomorrow


Det är inte lätt att vara dörrmatta i en värld full av stövlar'

i'm so lost without u

ikväll sitter jag hemma, hemma med mamma o pappa i en ny inköpt tröja som jag totally love men som inte e jag.., men som sagt så älskar jag den !
mamma o jag sjöng singstar tills våra röster försvann medans pappa o ella låg o sov i sängen :) (?)
nu e det let´s dance o för tillfället hatar jag allting som handlar om par o 2samhet, nu när jag för tillfället på ett sätt är utan det, blääh!


summan av kardemumman

allt jag har kommit fram till ikväll är att svett luktar spya o att thaiboxning e förbannat jävla skoj!! :D

allt '

Oscar my darling! ♥

du skulle bara veta hur lycklig jag är över att ha dig !

andréa du ska få stryk ! ;)

Heeeeeeeeeeej!! .. o nu ler alla stort ! :D


de har vatt en så grymt bra dag, jag vet inte varför, den bara va de ! :D va glad för de va fan ;)
alldeles för mkt skratt för att de ska vara nyttigt, alldeles för knäppa o mysko diskussioner, felaktiga kopplingar o planerande! ME LOVES NV1B!

senare ikv ska jag ta min rangliga cykel bort mot tågstationen, ikv ska jag, tillsammans med Andréa testa på thaiboxning ! De ska bli tufft som attan, skoj att prova på något nytt, även fast jag kan liiite av boxningsgrunderna..,
det stora +et är att jag får göra av men alla undangömda jobbiga arga/ledsna - känslorna me !

sooooo!, wish me luck! ;D


snowjfs mwofjs!! :D

fanhelvetesjävlar..."lång rad svordomar!"


förra kemiprovet trodde jag verkligen att de skulle gå åt pipsvängen, men det gick ju bra trots allt ..
men denna gången gick det verkligen rakt åt helvete, faaaan med! ! ! ! ! ! ! :@

inte rätt

jag borde klara av det som alla ser som självklart..,
idag är ingen bra dag, det verka inte finnas några sådana kvar för mig .,
kanske har jag förbrukat dem på lång tid ..?

fan !



förlåt, jag funkar inte

med dig, med mig, för dig' ♥


det värsta med livet är att det inte sänder några repriser av de bästa ögonblicken!


tillbaka .

God kväll!


jag vet att de har varit snålt med uppdateringar, faktum är att jag har haft bättre för mig, MYCKET bättre för mig!

iaf så har jag haft ett fantastiskt jullov som har tillbringats med familj o vänner. oscar kom hem från norge o jag ville inte släppa han ifrån mig allt för många timmar! vi har hunnit med massa skoj o lärorikt ;) o nästan varje ögonblick har varit toppen!  och som alla förhoppningsvis vet så är det nytt år, o jag hoppas att 2oo9 blir precis lika bra som 2oo8, om inte ännu bättre!

Men nu som alla vet så har skolan börjat igen och de e dags att komma in i vardagen igen! det är till att bita i det sura äpplet! oscar har åkt ner till österrike för att söka lite extra lycka o samt slipa på sina snowboard skills! ;D jag saknar honom, en stor del av mig är med han! Lycka till älskling, allt kommer bli great!... 



dagen idag bara för att informera har tillbringats i göteborg me syster, minikusiner, henke o hans brorsbarn! Vi var på disney on ice, vilket var mycket gulligt o drömuppfyllande (är det ett ord?)
Nu är jag endast trött o vill snart krypa till sängs!


nana gott! ♥

RSS 2.0