avfärd imorgon, fredag!

Heeeeeeeeeeeeeeeeeeej!, jag e hyyyper!!!
just nu sitter o vet inte var jag ska ta vägen.., imorgon åker jag till norge! o jaah, jag vet att jag stressar upp mig i onödan.. MEN, that's what girls do*
jag håller på att packa, börjar få iordning på de, nu e det stadiet från tanke --> sängen --> ner i väskan som gäller, det ska nog gå bra :) precis som vanligt så kommer jag få alldeles för mycket me mig, men de behövs nog eftersom jag fick en aningen för stor väska, dock kommer nog tomrummet att fyllas ut me skolböcker.. ; / Mitt rum här ser ut som en enda röra för tillfället, jag hoppas att inte Elsa kommer ner och ser de, hon skulle nog bli lite förfärad! ;D
detta e nog den längsta "resan" jag har gjort på egen hand, jag har nog aldrig åkt nånstans helt själv förut, vilket kan bero på att mina föräldrar inte har släppt iväg mig helt själv förräns nu, jag tror det e ett sorts mirakel ;)
jag vet att dom e oroliga över alla möjliga saker, men jag själv tror att det kommer gå alldeles ypperligt, jag kommer vara i säkra händer! men när jag kommer hem, så ska jag ge dem en stor kram! :D


Nu så ska jag få tag i mina små päron, sen oscar vore väl säkrast att prata med också en stund, så att han inte har ångrat sig menar jag? lätt hänt ;)
imorn har vi redovisning i samhäll a, skoj! sen halv 4 bär det av
i'll miss ya! ♥
Abrazo Eriika - on her way

en lång söndag

jag hatar söndagar ! man får ingenting gjort man bara väntar på att något ska hända som ändå inte kommer att hända, helt hopplöst!
imorse när jg vakna tittade jag ut o fick tanken "YES, jag slipper rida i regnet!" för att sedan komma på att jag aldrig kommer att ta in kairos från hagen för att sedan dra oss ut på en runda i spöregn, liite hemskt! när jag e i halmstad så tänker jag inte på det på samma sätt. men sen kan jag ju meddela att det började regna efter ca en vaken timme för min del "/
för övrigt så hörde jag av kairos nya ägare igår, allt var bra, han gick i hagen o fick komma in om nätterna, idag skulle de visst lasta han o köra till ridskolan där, för att vara med på en orienteringsrunda elr nått, de kommer att gå toppen, kairos älskar nämligen de! de e skönt att höra att han har de bra :) själv hoppas jag på en sverigeresa till sommaren.
ytterligare något att glädjas över är att om 5 dagar + några timmar är jag på väg till norge, oslo och oscar:) JAG FÅR ÅKA!
känns som 1000 år dit, men jag har massa viktigt att sysselsätta mig med tills dess, t.ex. läsa ut min förbaskade engelskabok o få tillbaka ett misslyckat prov!
men det här kommer att bli bra!

nu ska jag göra min lilla läxa, äta med familjen ( stackars elin e sjuk :(, nått läskigt halsvirus )
ikväll sa jag dessvärre jobba, på fredag e de lönedags!


*klick*
kairos o jag på stranden i våras
Abrazo Eriika

tidskrävande vänner

okej, jag mst bara nämna att helgen har varit aningen speciell men alldeles underbar ! :D får rysningar i hela kroppen av bara tanken på hur lyckligt lottad jag är!
iaf, allt har dock ett slut.. imorse begav jag mig till den mest besökta samlingsplatsen för ungdomar mellan.. jaa vilken ålder som helst antar jag men upp till ca 19 år, jaa ni gissa rätt, SKOLAN!
dessvärre kantas denna plats med massor av stress, betygspress, svåra saker o äcklig skolmat!
men jag ska inte klaga så mycket, vi har de himla bra trots allt, bara liiite stressigt för tillfället..
MEN ett stort + va att vi fick titta film på engelskan mmhmhmmh, NV1b LOVE MOVIE!! <3 men de va allt lite hemskt :(
o sen va de ju lite bättre när jag fick komma hem o umgås me mina nyafunna bästa vänner, hej engelska, kemi o projekt ! har suttit hela eftermiddagen o kvällen me kemin o engelskan, om de e några som e tidskrävande så e de dom !, får se om jag orkar me projektet, annars blir de på onsdag så, jaa, de e ju bara att välja..
men när denna veckan e slut så e de iaf lite lugnare, hoppas jag!
snart helg igen, snart lov, ingen har längtat så som jag!
nähe annat o göra, om jag skulle ta o skriva en sammanfattning om trollsländor nu när jag har lite tid över ? ;)
jag e tyvärr seriös..
o precis såg jag en mega spindel krypa in under min säng, jag vågade inte ta den,
så snälla jag ber dig! kom o rädda mig innan den jävlen äter upp mig!
Abrazo Eriika ~ spanska e rätt trevligt ändå, iaf dagar som denna ;)

jobbigt avslut

jag vet inte vad jag ska skriva . men jag vill skriva, skriva av mig .
igår var en av de värsta dagarna i mitt liv, det var en typisk sånn där dag då sanningen bara stod där helt omöjlig att undvika . o dagen som jag skulle ha haft förberett mig på kom helt oförberedd o helt plötisligt insåg jag vad jag höll på att förlora, fast jag hade vetat det i flera dagar, veckor .. att kairos skulle inte föralltid vara min, att jag skulle vara tvungen att ta farväl av en av mina bästa !
jag visste att kairos skulle åka, jag menar, han är en underbar häst, de vet väl jag om någon, klart där skulle finnas någon som skulle fastna för han, o de gjorde också . en jättefin familj, med gård på landet, andra hästar, skog o en sjö rätt nära , de enda svåra va att han skulle gå från att vara min, till att vara någon annans .. 
kom hem o de tog ingen lång stund förrän jag satt där på toalett golvet o grät som ett barn, omöjlig att trösta, o tänkte att jag ville ha kvar han för att det är en trygg tanke att ha Kairos nära. han är en av mina nödvändiga för att jag ska vara lycklig o just då va de som att jag långsamt knuffade omkull mig själv genom att lossa den säkra punkten i mitt liv
tills sist fick jag ta mig samman o gå ut o ta in min älskade från hagen, ville bara säga till han att han skulle ta ett sista farväl av de andra, så att de förstod... men jaah .. att ta in han i stallet, borsta av honom 100 ggr om bara för att det skulle ta längre o längre tid .. jag försökte verkligen förklara för honom, varför .. men hur förklarar man för nån som inte förstår, han förstår inte varför, varför han inte kunde stanna hos oss, varför han inte kan vara me sina gamla vänner längre, varför han tas ifrån mig, jag har ju alltid varit med honom ..
sent igår kväll var vi tvungna att åka, vi skulle lämna han på stället där lastbilen var, där chauffören skulle övernatta, på en gård i stjärnarp, det va hemskt att åka dit.. väl framme va de allt färdigt, de va så snälla, det var bara att ställa in han o säga hejdå, jag kommer aldrig någonsin kunna lära mig att säga "förlåt för att jag lämnar dig, du o jag kommer aldrig vara tillsammans mer, men du kommer alltid finnas i mitt hjärta, jag älskar dig min bästa vän-hejdå", o jag kommer aldrig någonsin vilja lära mig, för det vara de sorgligaste o hemskaste jag någonsin varit med om, jag önskar inte någon att vara tvungen att göra de jag gjorde.. att han inte förstår är det värsta, men samtidigt bra för annars hade han förmodligen inte varit sådär underbart lugn som han alltid är, han va lyckligt ovetande, min älskade häst
att åka därifrån va värre än att åka dit, stegen ut ur boxen va de tungaste någonsin, att titta tillbaka på han o sen vara tvungen att gå, o veta att det va förmodligen sista gången jag såg honom, för att sen åka därifrån, alla med tårar i ögonen om inte mer än så, med en tom hästtransport, utan min älskade kairos ! 
jag minns varenda lycklig stund, de övervinner de dåliga med hästlängder ! hur som helst så vet jag att han kommer att få de bra, vill bara att han ska komma fram, de dröjer tills på fredag, sen blir allt bra, o sen för den delen med, så ska jag vara så otroligt lycklig över de 2 år o 3 månader jag hade med han, o tanken på de får mig att le faktiskt ♥
så gårdagen va otroligt tufft o känslosamt ansträngade, men som hästägare elr djurägare överhuvudtaget så måste man sätta djurets bästa framför sitt eget, o kairos behöver tid, mer tid än jag kunde ge han, alltså får han det bättre med henne nu som kan ge han de jag kunde ge honom innan, det känns skönt! o jag har han kvar, en rätt stor del, i mitt hjärta ! ♥
                           

Kairos van Schutten - han är så fin

fika måste ju vara nyttigt ?, eller?

efter skolan tog jag den underbart långsamma o dyra bussen till laholm (jag måste skaffa busskort !)
jag mötte upp en enormt saknad Malin för att ta en fika på Cecilias, farligt gott !
serious talk, en liten bit minnen, 100 skratt o några hemligheter och för att inte glömma kakor !
Visst va detta en av mina bästa eftermiddagar på länge, så härligt att träffa dig, vi e allt lite dåliga på detta, tyvärr ..
MEN !, det här med fika måste jag verkligen sluta med ! elsa har alltid något färdigt varje dag jag kommer hem från skolan, hur ska jag säga till henne att jag inte vill ha ?! eller vill o vill, jag ska inte ha, jag behöver inte det !
så nu har jag bestämt, ( efter en lite oövertänkt kommentar  ;), som jag blev liite nojjig över ), att jag ska springa attan i de i helgen o ni ska bara veta hur många situps man hinner med under tiden man borstar tänderna !
det ska nog bli ordning på mig till sist !
så fika; ja tack, en liten en, men jag kommer minsann springa hela vägen hem !
så godnatt på er!

E    ~*


skolfoto'

igår fick vi då reda på att vi skulle ta skolfoto idag o eftersom vi är utseendefixerade människor så började vi på en gång planera, o vi tyckte att de va så sjuukt dåligt att vi bara fick reda på de dagen innan !
men eftersom vår klass verkar kunna bli en av de bättre klasserna så ville vi såklart ställa till det ordentligt på klassfotot, himlans bra blev de nog! eftersom vi e naturvetare = pluggisar, så ska vi väl ändå visa de me, alltså såg vi ut som en klump nördar allihopa o självklart ska erika vara värst ! fiikatten säger jag bara !
enskilda blev som vanligt, mindre bra .! i can't smile like normal people !
men iaf, vi hade grymt skoj, det läskiga e att min nya klass påminner läskigt mycket om gamla underbara 9G, i miss them, abit !
skolfoto kommer nog alltid vara en av de roligaste o värsta dagar i skolan, de kan vi nog hoppa upp o sätta oss på, bokstavligen ;)
knäna ditåt, vrid kroppen hitåt, sträck på ryggen, upp med hakan o så LE!, bra där erika.

några ord .


~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*

~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*

RSS 2.0